Tvrtka

O tvrtki Biogen

Biogen je vodeća globalna biotehnološka tvrtka koja prednjači u području znanosti i pokretač je inovacija za složene i teške bolesti. Biogen unapređuje niz potencijalnih terapija u neuroznanosti, neuropsihijatriji, specijaliziranoj imunologiji i rijetkim bolestima i ostaje snažno usredotočen na svrhu služenja čovječanstvu kroz znanost, uz istovremeno zalaganje za zdraviji, održiviji i pravedniji svijet.

Osnovan 1978. godine, Biogen je uveo brojne revolucionarne inovacije, uključujući širok portfelj lijekova za multiplu sklerozu, prvu odobrenu terapiju za spinalnu mišićnu atrofiju i dvije zajednički razvijene terapije usmjerene na patologiju koja definira Alzheimerovu bolest.

Tvrtka Biogen opskrbljuje tržište Republike Hrvatske vitalnim lijekovima za bolesnike s neurološkim problemima i rijetkim bolestima. Pionirski duh našeg tima i čvrsta predanost bolesnicima sa složenim bolestima potiču našu želju za inovacijama i pomoći bolesnicima u Republici Hrvatskoj u pristupu revolucionarnim terapijama koje mogu pozitivno utjecati na zdravlje, dobrobit i poboljšati kvalitetu života.

Mjesto gdje se susreću znanost i ljudskost

Znanost koja mijenja živote bolesnika. Znanost koja nastoji riješiti društvene probleme. Znanost koja ima svrhu. Znanost koju pokreću raznolikost i strast naših zaposlenika Otkrijte gdje se susreću znanost i ljudskost u tvrtki Biogen.

Znanost i inovacija

Stručnost za istraživanje i razvoj
Naša iznimna znanstvena stručnost i naša hrabrost da preuzmemo rizik čine nas vodećima u istraživanju i razvoju lijekova.

Lijekovi
Cilj je naših lijekova poboljšati dobrobit ljudi diljem svijeta.

Proizvodnja
Naše tehnološke i inženjerske sposobnosti pomažu u plasiranju naših visokokvalitetnih lijekova na tržište.

Odgovornost

Unapređenje zdravijeg, održivijeg i pravednijeg svijeta

Caring Deeply. Achieving Excellence. Changing Lives.

Istinski marimo. Postižemo izvrsnost. Mijenjamo živote.

Naša kultura ujedinjuje ljude u tvrtki Biogen u duhu etike, uključivosti, agilnosti i nepokolebljive usredotočenosti na bolesnika.

Pridružite se našem timu

Pridružite se našoj misiji da osiguramo transformativne lijekove onima kojima su najpotrebniji.

Biogen-239806 | Datum pripreme: svibanj 2024.