Odgovornost

Kao tvrtka vođena svrhom, vjerujemo da služenje čovječanstvu kroz znanost nikada nije bilo važnije. Za tvrtku Biogen to uključuje jačanje naše predanosti korporativnoj odgovornosti, duboku brigu o stvaranju pozitivnih promjena za bolesnike, naše zaposlenike, okoliš i zajednice u kojima živimo i radimo. Klima, zdravlje i jednakost duboko su međusobno povezani izazovi koji zahtijevaju odlučno djelovanje i zato radimo na razvoju zdravijeg, održivijeg i pravednijeg svijeta.

Raznolikost, jednakost i uključivost

Nastojimo angažirati najbistrije umove svijeta i već dugo dajemo prioritet raznolikosti, jednakosti i uključivosti, а to za nas nije samo moralni imperativ, već i konkurentna snaga.

Okruženje

Osjećamo da smo dužni potaknuti pozitivne promjene u zajednicama u kojima poslujemo i na našem planetu. Svjesni smo da je klimatska kriza zapravo zdravstvena kriza s nerazmjernim utjecajem na ranjive zajednice.

Pristup i zdravstvena jednakost

Predani smo rješavanju nejednakosti u čitavom ekosustavu zdravstvene skrbi – od istraživanja i kliničkih ispitivanja do ravnopravnog pristupa i kulturno kompetentne skrbi.

Izvještavanje i načela

Otkrivanje podataka može izgraditi povjerenje, а Biogen već dugo reagira na sve veća očekivanja dionika u vezi s transparentnim izvještavanjem o materijalnom okolišu, društvenim i upravljačkim pitanjima.

Naš pristup materijalnom okolišu, društvenim i upravljačkim pitanjima

Izrazito nam je stalo do toga da doprinosimo ciljevima i potpuno smo predani bolesnicima, našim zaposlenicima, okolišu i zajednicama u kojima živimo, radimo i zabavljamo se. Temelj te predanosti ogleda se u našem pristupu materijalnom okolišu, društvenim i upravljačkim pitanjima – pristupu za koji vjerujemo da donosi stvarnu korist za naše poslovanje i svijet. 

Našim je zaposlenicima jako stalo i vjeruju u posao koji radimo. Svaki dan dolazimo na posao znajući da se tisuće ljudi diljem svijeta oslanjaju na Biogen i naše terapije koje značajno doprinose kvaliteti njihova života.

Predani smo unapređenju jednakosti u zdravlju za područja bolesti koja liječimo, pomažemo u pronalaženju rješenja za društvene i ekološke izazove, njegujemo radno okruženje koje našim zaposlenicima omogućuje napredovanje, podržavamo lokalne zajednice i inspiriramo buduće generacije znanstvenika. To je ključno za našu misiju i važno za naš rast. 

Biogen-239807 | Datum pripreme: svibanj 2024.